Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Feljegyzés 047

Vissza a FELJEGYZÉSEK listájához

 

2012.02.06.-tól dolgozom a Segítő Szív Szociális Szolgálatnál. Először, mint társadalmi gondozó, és utána 8 órában.

Jelenleg 8 ellátottam van. Ebből ketten egyedülállók, kettő házaspár és kettő személynek van hozzátartozója. Van olyan gondozottam, aki sajnos súlyos fogyatékos, a bal lábát amputálták már 17 éve. Ez a házaspár nagyon szívesen veszi a segítségemet. Igaz gyermeke, ahogy csak teheti elég sűrűn hazalátogatnak Budapestről.  

A másik házaspárom is rokkantnyugdíjas a feleségnek is nagyon fájnak a lábai, már hozzá szoktak, hogy mindennap megyek és segítek a házimunkában és a házkörüliben. Az egyedülállók is nagyon szívesen várnak minden nap már családtagnak vesznek. Nagyon jól megértjük egymást. Sokat szoktunk beszélgetni, ilyenkor beavatnak az ő kis családi titkaikba. Van olyan ellátottam, aki nagyon rossz anyagi körülmények között él. Anyagi gondjaikban sajnos nem tudok segíteni, de minden másban nagyon igyekszem eleget tenni. Minden ellátottamnak segítettem a nyugdíjintézetnek kitölteni és elküldeni az egyszeri segély kérelmet. 

Befejezésül annyit szeretnék írni, hogy remélem még nagyon sokáig fogunk dolgozni a Petropál Kft-nél és sokáig tudják biztosítani az ingyenes ellátást.

Vissza a FELJEGYZÉSEK listájához