Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Feljegyzés 033

Vissza a FELJEGYZÉSEK listájához

 

M. néni:  2011-es év nyarától gondozom. Elején nehezen indult a gondozó-ellátott kapcsolat. Bizalmatlan volt velem. Lassan oldódott, kis idő múlva megismert és elfogadott, mint gondozónőjét. Bizalom is kialakult. Gyermeke halála miatt csendesebb, megviseli. Magányosan él, egyedül ezért a fizikai ellátáson kívül a mentális gondozáson nagy a hangsúly.

V. bácsi: 2011-es év nyarától gondozom. Sokára alakult ki a bizalom nála. Nehezen indult a kommunikáció. Miután idővel megismert bizalom kialakult.

M. néni: 2011-es év nyarától gondozom. Elejétől kezdve jó volt a gondozó-ellátott kapcsolat. Hamar elfogadott, mint gondozónőjét. Beszédes általában jókedvű néni. Sok mentális gondozást igényel.

E. néni: 2012-es év tavaszától gondozom. Nehezen alakult ki a bizalom nála. Mára már jó a gondozó-ellátott kapcsolat közöttünk. Fizikai ellátás és mentális gondozás terén egyaránt sok segítséget igényel.

P. néni: 2011-es év nyarától gondozom. Elejétől kezdve elfogadott. Bizalom hamar kialakult nála. Jó a gondozó-ellátott kapcsolat köztünk. Beszédes magányos néni, ezért a fizikai ellátás mellett a mentális gondozáson nagy a hangsúly.

J. bácsi: 2011-es év nyarától gondozom. Bizalom hamar kialakult nála. Elejétől kezdve elfogadott. Gondozó-ellátott kapcsolat jó.

O. néni: 2012-es év nyarától gondozom. Nehezen indult a kommunikáció. Mára már kialakult a bizalom. Szociális körülményei is javultak. Fontos nála a mentális gondozás, beszélgetés. Magányos egyedül él, gyermekei ritkán jönnek hozzá. Gondozó-ellátott kapcsolat jó közöttünk.

A. néni: 2011-es év nyarától gondozom. Nehezen alakult ki a bizalom nála. Csendes néni, ezért a kommunikáció is nehezen indult. Idővel a bizalom kialakult. Elfogadott, mint gondozónőjét.

H. néni: 2012-es év tavaszától gondozom. Bizalom sokára alakult ki nála. idővel mára már kialakult a bizalom. Sok beszélgetést, türelmet igényel a fizikai ellátás mellett. A gondozó-ellátott kapcsolat javult tavasz óta.

K. néni: 2011-es év telén indult a gondozása. Férje halála miatt és a gyász miatt is a kommunikáció nehezen indult, csendes volt. Bizalom hamar kialakult nála. Azóta gyásza enyhült, többet beszélget, kedve is jobb. Gondozó-ellátott kapcsolat jó közöttünk. Sok beszélgetést igényel.

Vissza a FELJEGYZÉSEK listájához